Voorbeelden
 • 01 bedrijfsfotograaf utrecht_ctr
 • 02 goossen 2493_ctr
 • 031 stoere bedrijfsbeelden
 • 032 Bambook 0644_top
 • 04 1N9A9052
 • 05
 • 06 goossen 1079
 • 07 kantoorfotograaf utrecht_ctr
 • 08 goossen 3845
 • 09
 • 10 surffotografie
 • 11 Lieuwe 0555
  Tarieven

- 1,5 uur -

€450,- ex. BTW
Alle bruikbare beelden inbegrepen
Perfect voor creatie beeldbank
Extra uren: €45,- per kwartier
Incl. professionele nabewerking
Oplevering in high res
Rechtenvrij

- Halve dag -

€750,- ex. BTW
25 beelden inbegrepen
Extra beelden: €20,- per foto
Optie: €250,- voor alle beelden
Incl. professionele nabewerking
Oplevering in high res
Rechtenvrij
Maximaal 4 uur fotografie

- Hele dag -

€1250,- ex. BTW
50 beelden inbegrepen
Extra beelden: €20,- per foto
Optie: €350,- voor alle beelden
Incl. professionele nabewerking
Oplevering in high res
Rechtenvrij
4 tot 8 uur fotografie

- Portretfoto's -

€60,- p.p.
Studio op locatie
15 min shoot p.p.
Ontvang alle foto's (±60)

Case

Goossens wonen

Een unieke collectie meubels, met liefde gemaakt door een gepassioneerd Nederlands familiebedrijf met meer dan 20 winkels in Nederland.

werkenbijgoossens.nl  

Fotografie

Van concept op de tekentafel, naar verkoop in de winkel tot bezorging aan huis. Goossens doet vrijwel alles zelf als het gaat om het verkopen en leveren van prachtige meubels. De mensen achter dit proces hebben we mooi in beeld gebracht. Het plezier, de passie en vakkundigheid straalde ervan af. En dat is terug te zien op de foto's!

Case

NS

De Nederlandse spoorwegen hebben uiteraard geen intructie nodig. Maar de NS is zoveel meer dan een trein van A naar B. Met maar liefst 20.000 werknemers zijn ze een grote landelijke werkgever met enorm uitlopende functies. En daar kunnen er nog een heleboel collega's bij!

werkenbijns.nl  

Fotografie

Voor een grote landelijke wervingscampagne fotografeerde ik hoe tof een baan bij de NS kan zijn. Van onderhoudsmonteur tot conducteur, van IT'er tot horecawerknemer. We gaan op zoek naar pure beelden van echte dagelijkse situaties.

Case

Lieuwe boards

Bij Lieuwe maken ze de beste kiteboards ter wereld. Handwerk met oog voor detail en met een flinke portie vakmanschap. Daar mogen we in Nederland trots op zijn!

www.lieuweboards.com  

Fotografie

Rondvliegende stukken hout, handschoenen onder de epoxyhars en zelfgemaakte machines voor verschillende fases in de productieproces. Fotograferend met stofmasker en gehoorbescherming leg ik het productieproces vast van houten plank tot kiteboard. Tussendoor worden ik en mijn camera schoongeblazen met perslucht. Het is heerlijk om deze fotogenieke omgeving en ongelofelijk gepassioneerde, perfectionistische vakmensen vast te mogen leggen. De foto's worden gebruikt op de website, social media, op drukwerk en zelfs op de bedrijfsbus!

Case

Red Online

RED is een online marketing bureau dat zich volledig richt op de reis- en recreatie wereld. Ze staan op de eerste plaats in de Emerce100 van 2019 en 2e in 2020 en 2021!

www.redonlinemarketing.nl  

Fotografie

Als je eigen kantoor niet per se de meest fotogenieke locatie is, plan je de shoot gewoon ergens anders! Red Online wilde spontane en sfeervolle beelden voor op hun nieuwe website. In een ontspannen setting op een mooie en veelzijdige locatie hebben we veel gave beelden geschoten. Sfeerbeelden van het team in vergadersetting, studioportretten en portretten in werkomgeving. Ze waren superblij met het resultaat!

  Over mij

Zakelijke foto's hoeven niet saai te zijn! Samen bespreken we wat voor foto's jullie graag zouden willen. Ik denk graag mee over welk beeldmateriaal bij jullie bedrijf past en hoe je de foto's het best kunt gebruiken. Bijvoorbeeld op je website, drukwerk of op social media. Iedere klus krijgt mijn volledige aandacht, iedere keer gaan we voor het beste resultaat!

Mooie foto's zorgen een professionele uitstraling van je bedrijf.

Samen met Sarah en onze kinderen Mila (9) en Noah (6), woon ik in Utrecht. Fotograferen doe ik door het hele land.

Als fotograaf richt ik mij voornamelijk op bedrijfsfotografie, events, zakelijke portretten en bruiloften.

  Informatie

Werkwijze

Vooraf bespreken we jullie wensen voor het beeldmateriaal. Aan de hand daarvan help ik jullie om de shoot te plannen en adviseer ik over de benodigde tijd en planning. Tijdens de shoot zorg ik voor de juiste belichting, het begeleiden van mensen die gefotografeerd worden en mooie composities. Direct kijken we naar de foto's en zorgen we ervoor dat we het gewenste resultaat krijgen.

Locatie fotoshoot

De shoot kan zowel buiten als binnen plaatsvinden. Bij jullie op de werkplek of een andere toffe locatie. Kies een stijl die bij jullie bedrijf past met de juiste uitstraling, ik denk hier graag in mee!

Video

Wil je naast fotografie ook video materiaal laten maken dat kan het handig zijn dit te combineren op één shootdag. Ik werk met verschillende professionele videografen samen.

Betaling

Pas nadat de foto's zijn opgeleverd, ontvangen jullie een factuur. Deze heeft een betalingstermijn van 14 dagen.

Gebruik van de foto's

De foto's die ik oplever mogen vrij gebruikt worden, voor bijvoorbeeld jullie website, drukwerk of social media.

Nabewerking

Ik besteed veel aandacht aan de nabewerking van de foto's. Deze worden qua uitsnede en kleur geoptimaliseerd. Op verzoek is het mogelijk om foto's te retoucheren/bewerken in Photoshop.

Oplevering

Snel na de fotoshoot worden alle foto's opgeleverd in de hoogste resolutie via Wetransfer.

Techniek

Ik fotografeer met twee moderne professionele camera's (Canon R6). Ik werk met meerdere (Canon RF) lenzen en externe flitsers om ook in situaties met weinig licht mooie kleurrijke en scherpe foto's te kunnen maken. Eventueel kan er een volledige studio worden opgezet op locatie.

  Contact
Heb je een vraag of
wil je een afspraak maken?
Mail, bel of Whatsapp:
david@davidlok.nl
06-41464662
Mierikswortelstraat 52
3544CP Utrecht
Algemene voorwaarden