Voorbeelden
 • 01 bedrijfsfotograaf utrecht_ctr
 • 02 goossen 2493_ctr
 • 030 zakelijke fotografie 6383_ctr
 • 031 stoere bedrijfsbeelden
 • 032 Bambook 0644_top
 • 04 1N9A9052
 • 06 goossen 1079
 • 08 goossen 3845
 • 090 zakelijke fotografie 0486_ctr
 • 100 zakelijke fotografie 0490_top
 • 110 zakelijke fotografie 0673_ctr
 • 115 zakelijke fotografie 1341
 • 120 zakelijke fotografie 1031
 • 125 zakelijke fotografie 4210_ctr
 • 130 zakelijke fotografie 1085_ctr
  Tarieven

- 1,5 uur -

€450,- ex. BTW
Alle bruikbare beelden inbegrepen
Incl. professionele nabewerking
Zelf beelden kiezen
Oplevering in high res
Volledig gebruiksrecht
Extra uren: €45,- per kwartier

- Halve dag -

€750,- ex. BTW
Alle bruikbare beelden inbegrepen
Incl. professionele nabewerking
Zelf beelden kiezen
Oplevering in high res
Volledig gebruiksrecht
Maximaal 4 uur fotografie

- Hele dag -

€1250,- ex. BTW
Alle bruikbare beelden inbegrepen
Incl. professionele nabewerking
Zelf beelden kiezen
Oplevering in high res
Volledig gebruiksrecht
4 tot 8 uur fotografie

- Portretfoto's -

€60,- p.p.
Studio op locatie
10 min shoot p.p.
Ontvang alle foto's (±60)

  Cases
Case

Goossens wonen

Een unieke collectie meubels, met liefde gemaakt door een gepassioneerd Nederlands familiebedrijf met meer dan 20 winkels in Nederland.

werkenbijgoossens.nl  

Uitgevoerd in opdracht van Het Creatiehuis.

Fotografie

Van concept op de tekentafel, naar verkoop in de winkel tot bezorging aan huis. Goossens doet vrijwel alles zelf als het gaat om het verkopen en leveren van prachtige meubels. De mensen achter dit proces hebben we mooi in beeld gebracht. Het plezier, de passie en vakkundigheid straalde ervan af. En dat is terug te zien op de foto's!

Case

NS

De Nederlandse spoorwegen hebben uiteraard geen intructie nodig. Maar de NS is zoveel meer dan een trein van A naar B. Met maar liefst 20.000 werknemers zijn ze een grote landelijke werkgever met enorm uitlopende functies. En daar kunnen er nog een heleboel collega's bij!

werkenbijns.nl  

Uitgevoerd in opdracht van Het Creatiehuis.

Fotografie

Voor een grote landelijke wervingscampagne fotografeerde ik hoe tof een baan bij de NS kan zijn. Van onderhoudsmonteur tot conducteur, van IT'er tot horecawerknemer. We gaan op zoek naar pure beelden van echte dagelijkse situaties.

Case

Lieuwe boards

Bij Lieuwe maken ze de beste kiteboards ter wereld. Handwerk met oog voor detail en met een flinke portie vakmanschap. Daar mogen we in Nederland trots op zijn!

www.lieuweboards.com  

Fotografie

Rondvliegende stukken hout, handschoenen onder de epoxyhars en zelfgemaakte machines voor verschillende fases in de productieproces. Fotograferend met stofmasker en gehoorbescherming leg ik het productieproces vast van houten plank tot kiteboard. Tussendoor worden ik en mijn camera schoongeblazen met perslucht. Het is heerlijk om deze fotogenieke omgeving en ongelofelijk gepassioneerde, perfectionistische vakmensen vast te mogen leggen. De foto's worden gebruikt op de website, social media, op drukwerk en zelfs op de bedrijfsbus!

Case

Zeeman

Wie is er niet groot mee geworden, de Zeeman! Een sterk staaltje Hollands ondernemerschap met inmiddels 1300 vestigingen in zeven landen.

https://www.zeemanvacatures.nl  

Uitgevoerd in opdracht van Het Creatiehuis.

Fotografie

Twee dagen loop ik samen met de video crew door het hoofdkantoor van de Zeeman in Alphen aan de Rijn. Indrukwekkend om te zien hoeveel hier gebeurd, van ontwerp tot distributie wordt er in een gezellige sfeer hard gewerkt aan de collecties in de winkels. We maken veel mooi beeldmateriaal om te kunnen gebruiken bij de vactures.

Case

Red Online

RED is een online marketing bureau dat zich volledig richt op de reis- en recreatie wereld. Ze staan op de eerste plaats in de Emerce100 van 2019 en 2e in 2020 en 2021!

www.redonlinemarketing.nl  

Fotografie

Als je eigen kantoor niet per se de meest fotogenieke locatie is, plan je de shoot gewoon ergens anders! Red Online wilde spontane en sfeervolle beelden voor op hun nieuwe website. In een ontspannen setting op een mooie en veelzijdige locatie hebben we veel gave beelden geschoten. Sfeerbeelden van het team in vergadersetting, studioportretten en portretten in werkomgeving. Ze waren superblij met het resultaat!

  Over mij
 

David Lok

Vanuit de opleiding communicatie en multimedia design start ik direct als ZZP'er. Nog niet als fotograaf maar in de wereld van design en webdevelopment. Toen 11 jaar geleden mijn dochter Mila werd geboren, vond ik dat een perfect excuus om een "echte" camera te kopen. Na een tijdje hobbiën en 1001 youtube video's, deed ik de eerste betaalde fotografieklusjes.

Er wordt mij vaak gevraagd: "Doe je dit full time?", en het antwoord is ja! Inmiddels heb ik misschien wel 10.000 (tellen is niet gelukt) portretten geschoten en vele toffe bedrijfsreportages mogen maken. Van beelden voor kleine ondernemers tot grote bekende merken. Daarnaast mag ik jaarlijks rond de 25 bruiloften vastleggen.

Een andere FAQ is, "wat vind je nou het leukst?". Het antwoord is de afwisseling. De ene dag sta ik in de studio en ben ik technisch met licht bezig, de andere dag sta ik op het dak van Amsterdam CS met valbeveiliging. Het ene moment leg je de kwetsbaarheid van de mens vast in de zorgsector en het andere moment de successen van goed lopende ondernemingen.

Toch is er iets wat de verscheidenheid binnen mijn werkzaamheden verbindt. Ik fotografeer mensen met hun emoties, expressies en connectie. Een goede foto herken je door je eigen glimlach. Heb je tijdens het scrollen door mijn portfolio iets gevoeld, wellicht een moment van herkenning, compassie of vrolijkheid, dan ga ik graag samen met jullie aan de slag om toffe beelden te maken!

  Informatie

Hulp bij het plannen

Wanneer jullie mij boeken voor een shoot ontvangen jullie van mij een document waarin staat omschreven hoe jullie de shoot kunt organiseren. Bij vragen denk ik altijd graag mee, een shoot die goed is voorbereid geeft betere resultaten.

Samen shooten

Ik werk graag met jullie samen tijdens de shoot. Bij de shoot zorg ik voor de juiste belichting, het begeleiden van mensen die gefotografeerd worden en mooie composities. De foto's verschijnen direct op een laptop waarop jullie kunnen meekijken. We beoordelen samen de beelden, zo kunnen we direct bijsturen tot we allemaal tevreden zijn met het resultaat.

Geen maximale aantallen foto's

Vooraf bespreken we wat voor foto's jullie nodig hebben. We kunnen een shoot plannen met een focus op kwaliteit waarbij we veel tijd nemen voor één bepaalde foto of een shoot gericht op kwantiteit, bijvoorbeeld voor het creëren van een beeldbank. Ik hanteer geen maximale aantallen, zolang het realistisch blijft.

Nabewerking

Ik besteed veel aandacht aan de nabewerking van de foto's. Deze worden qua uitsnede en kleur geoptimaliseerd. Meestal is dit voldoende voor het gebruik van de foto's. Op verzoek is het mogelijk om foto's te retoucheren/bewerken in Photoshop. Omdat Photoshop werkzaamheden mogelijk tijdrovend zijn, wordt hier een aanvullende prijsopgave voor gedaan.

Ontvang foto's in de hoogste resolutie

Snel na de fotoshoot worden alle foto's opgeleverd in de hoogste resolutie via Wetransfer. Op verzoek is het ook mogelijk om RAW bestanden te ontvangen.

Geen restricties in gebruik

De opgeleverde beelden mogen zonder beperkingen gebruikt worden. Jullie krijgen het volledige gebruiksrecht voor onbepaalde tijd.

  Contact

Hi!

Wil jij gave foto's? Mijn inbox ontvangt je mail graag! Het lukt meestal om binnen 24u te antwoorden.
david@davidlok.nl

Whatsapp

Kennen we elkaar al en heb je een korte vraag? Appen mag! Tijdens shoots ben ik niet telefonisch bereikbaar. (Video)bellen op afspraak kan altijd.
06-41464662

Adres

Ik ben woonachtig in Utrecht (Leidsche Rijn) maar fotografeer door het hele land.

 
Fotograaf David Lok
Fotograaf: Marja Lok