Voorbeelden
 • 1 bedrijfsfotograaf utrecht_ctr
 • ctr
 • ctr
 • 0 kantoorfotograaf utrecht_ctr
 • 00 surffotografie
 • 1_ctr
 • 2_ctr
 • 3
 • ctr
 • top
 • ctr
 • bedrijfsfotograaf utrecht_ctr
  Tarieven
High res foto's
via Wetransfer
Inclusief reiskosten
rondom Utrecht
Alle foto's
binnen 7 dagen
Super snelle
oplevering
Studio belichting mogelijk
249,-
voor het eerste uur.
Daarna €45,- per kwartier.
  Cases
Case

Lieuwe boards

Bij Lieuwe maken ze de beste kiteboards ter wereld. Handwerk met oog voor detail en met een flinke portie vakmanschap. Daar mogen we in Nederland trots op zijn!

www.lieuweboards.com  

Fotografie

Rondvliegende stukken hout, handschoenen onder de epoxyhars en zelfgemaakte machines voor verschillende fases in de productieproces. Fotograferend met stofmasker en gehoorbescherming leg ik het productieproces vast van houten plank tot kiteboard. Tussendoor worden ik en mijn camera schoongeblazen met perslucht. Het is heerlijk om deze fotogenieke omgeving en ongelofelijk gepassioneerde, perfectionistische vakmensen vast te mogen leggen. De foto's worden gebruikt op de website, social media, op drukwerk en zelfs op de bedrijfsbus!

Case

Red Online

RED is een online marketing bureau dat zich volledig richt op de reis- en recreatie wereld. Ze staan op de eerste plaats in de Emerce100 van 2019 en 2e in 2020 en 2021!

www.redonlinemarketing.nl  

Fotografie

Als je eigen kantoor niet per se de meest fotogenieke locatie is, plan je de shoot gewoon ergens anders! Red Online wilde spontane en sfeervolle beelden voor op hun nieuwe website. In een ontspannen setting op een mooie en veelzijdige locatie hebben we veel gave beelden geschoten. Sfeerbeelden van het team in vergadersetting, studioportretten en portretten in werkomgeving. Ze waren superblij met het resultaat!

  Over mij

Zakelijke foto's hoeven niet saai te zijn! Samen bespreken we wat voor foto's jullie graag zouden willen voor je bedrijf. Ik denk graag mee over welk beeldmateriaal bij jullie bedrijf past en hoe je de foto's het best kunt gebruiken. Bijvoorbeeld op je website, drukwerk of op social media. Iedere klus krijgt mijn volledige aandacht, iedere keer gaan we voor het beste resultaat!

Professionele foto's zorgen een professionele uitstraling van je bedrijf.

Samen met Sarah en onze kinderen Mila (8) en Noah (5), woon ik in Utrecht. Fotograferen doe ik door het hele land.

Als fotograaf richt ik mij voornamelijk op bedrijfsfotografie, events, zakelijke portretten, bruiloften en extreme sports fotografie.

  Informatie

Werkwijze

Afhankelijk van je wensen wordt de shoot vooraf helemaal uitgedacht. We omschrijven wat voor foto's er gemaakt moeten worden en plannen de shoot. We bepalen de locatie en indien mogelijk worden er modellen en visagie ingehuurd. Het plannen en uitwerken van het concept is het belangrijkste onderdeel van de shoot, hier besteden we dan ook veel aandacht aan. Tijdens de shoot zorg ik voor de juiste belichting, het sturen van mensen die gefotografeerd worden en mooie composities. Direct kijken we naar de foto's en zorgen we ervoor dat we het gewenste resultaat krijgen.

Locatie fotoshoot

De shoot kan zowel buiten als binnen plaatsvinden. We kunnen een mooie locatie uitzoeken of een studio opzetten. Kies een stijl die bij jullie bedrijf past met de juiste uitstraling, ik denk hier graag in mee!

Studio op locatie

Willen jullie een studio shoot, dan kan ik alle benodigde apparatuur meenemen. Zo kunnen we iedere ruimte omtoveren tot een professionele studio! Met deze studio zijn verschillende type belichting en achtergronden mogelijk.

Gebruik van de foto's

De foto's die ik oplever mogen vrij gebruikt worden, voor bijvoorbeeld jullie website, drukwerk of social media. Wanneer foto's door jullie openbaar worden getoond kan ik deze ook in mijn portfolio opnemen.

Nabewerking

Ik besteed veel aandacht aan de nabewerking van de foto's. Deze worden qua uitsnede en kleur geoptimaliseerd. Op verzoek is het mogelijk om foto's te retoucheren/bewerken in Photoshop.

Oplevering

Snel na de fotoshoot worden alle foto's opgeleverd. Deze komen op een pagina te staan waar je het overzicht van jouw foto's kunt bekijken. De hoge resolutie bestanden worden gestuurd via Wetransfer.

Tarief

De prijs wordt als volgt berekend: Voor het eerste uur reken ik €249,- excl. BTW. Dit is inclusief voorbespreking, 2 uur uitzoeken/nabewerken en oplevering. Het aantal uren is uit te breiden voor €45,- excl. BTW per kwartier. Pas nadat de foto's zijn opgeleverd stuur ik de factuur voor de fotoshoot.

  Contact
Heb je een vraag of
wil je een afspraak maken?
Mail, bel of Whatsapp:
david@davidlok.nl
06-41464662
Mierikswortelstraat 52
3544CP Utrecht