Portfolio
  Bruiloften & Reviews
Desiree & Sander
Bohemian Wedding
gallery
details
""
Desiree & Sander
Fotograaf David Lok
Videograaf Beeldbroeders
Locatie photoshoot Te werve
Locatie ceremonie Te werve
Locatie diner De Viersprong
Locatie feest De Viersprong
Bruidsjurk Honeymoonshop
Pak Michael & Giso
Bloemen Kristal bloemen
Taart Iris Opmeer
Vervoer VW busje
L & J
Maritiem feest
gallery
details
""
L & J
Fotograaf David Lok
Videograaf Nicole
Locatie photoshoot Kasteel de Hooge vuursche
Locatie ceremonie Kasteel de Hooge vuursche
Locatie diner Kasteel de Hooge vuursche
Locatie feest Kasteel de Hooge vuursche
Daphne & Annemijn
Kallumaan
gallery
details
""
Daphne & Annemijn
Fotograaf David Lok
Videograaf Joash
Locatie photoshoot Camping Netl - Kallumaan
Eva & Martijn
In de stad
gallery
details
""
Eva & Martijn
Fotograaf David Lok
Locatie photoshoot 1 Delft
Trouwceremonie Gemeentehuis Delft
Locatie photoshoot 2 Hofwijck in Voorburg
Kerk Oude kerk voorburg
Diner & feest Partyboerderij Hijdra
Arjan & Frea
Muntgebouw
gallery
details
""
Arjan & Frea
Fotograaf David Lok
Locatie photoshoot Muntgebouw
Locatie bruiloft Muntgebouw
Saviël & Lyzanne
De Hof
gallery
details
""
Saviël & Lyzanne
Fotograaf David Lok
Video Momentsofframe
Locatie photoshoot Kwintelooijen
Locatie ceremonie De Hof
Locatie diner De Hof
M & T
Wedding swim
gallery
details
""
M & T
Fotograaf David Lok
Locatie De Woeste Wieven
DJ DJ Lady Lago
René & Froukje
Trouwen aan het water
gallery
details
""
René & Froukje
Fotograaf David Lok
Locatie photoshoot Soesterduinen
Locatie ceremonie Finley het witte huis
Locatie feest Finley het witte huis
Mireille & Dean
Trouwen in Utrecht
gallery
details
""
Mireille & Dean
Fotograaf David Lok
Videograaf Nicole
Locatie photoshoot Park Oog in Al
Locatie ceremonie Anthony Hotel in Utrecht
Locatie feest Anthony Hotel in Utrecht
  Pakket & Tarief

- Bruidsfotografie -

1995,-
Uren aanwezig:
6 7 8 9 10 11 12 13 14
Incl. online gallery
Incl. mini album
Incl. reiskosten rondom Utrecht
Eerste 100 foto's binnen 10 dagen
Overige binnen 4 weken
Digitale bestanden in hoogste resolutie

- Foto + videograaf -

Optie

Een trouwfilm met beweging, geluid en muziek geven een extra bijzondere manier om jullie herinneringen levendig te houden.

Ik werk met vijf videografen vaak samen, we zijn op elkaar ingespeeld en werken graag met elkaar. Ieder hebben ze hun eigen stijl en pakketten. Zo kunnen jullie de perfecte match kiezen! Op mijn partner pagina kunnen jullie zien wie deze videografen zijn.

Grofweg kun je uitgaan van een tarief voor videografie tussen €1750,- en €2500,-. Boek je ons samen krijgen jullie €100,- korting!

- Tweede fotograaf -

Optie

Extra veel beelden, meer momenten en hetzelfde momenten vanuit twee kanten vastgelegd.

Op een bruiloft gebeurd ongelovelijk veel, soms zou ik wensen dat ik op meerdere plekken tegelijk kon staan om alle momenten vanuit alle hoeken vast te leggen. En dat kan met een tweede fotograaf!

Ik werk met verschillende fotografen samen, van beginners tot professionals. Samen met jullie kies ik de perfecte tweede fotograaf die past bij jullie wensen en budget.

Samen met Sarah en onze kinderen Mila (10) en Noah (7), woon ik in Utrecht. Bruiloften fotografeer ik door het hele land.

Als fotograaf richt ik mij voornamelijk op bruiloften, portretten en zakelijke fotografie. Deze brede fotografie interesse zorgt ervoor dat ik tijdens de bruiloft met iedere situatie uit de voeten kan.

David Lok - Bruidsfotograaf Utrecht

Stralende gezichten in de ochtend, emoties bij de ceremonie en een lach tijdens het feest. Wat is een bruiloft fantastisch om te mogen fotograferen! Ik fotografeer jullie dag zoals deze verloopt, met de nadruk op spontane momenten en als jullie willen met een prachtige photo shoot op een mooie locatie. Ik besteed veel aandacht aan de nabewerking, met als doel een mooi bruidsalbum vol prachtige foto's die het verhaal van jullie dag laten zien. Kleurige contrastrijke lichte foto's, sfeervolle moderne bohemian bewerkingen en stijlvolle zwart/wit foto's.

Ik blijf op de achtergrond maar zorg ervoor dat geen moment gemist wordt.

  Informatie

Werkwijze

We beginnen met een kennismaking om elkaar te leren kennen en alvast jullie dag te bespreken voor zover de planning bekend is. Ik kan jullie vertellen wat je van mij kunt verwachten en voorbeelden van bruidsalbums laten zien. Wanneer de bruiloft bijna zal plaatsvinden, hebben we nog even contact om de uiteindelijke planning door te nemen. Na de bruiloft ontvangen jullie binnen 2 weken de online gallery en binnen 2 maanden alle foto's in hoge resolutie. Als jullie een mooi album willen, gaan we daarna samen aan de slag met het bruidsalbum.

Video

Ik werk samen met zeer ervaren, rustige videografen die jullie dag prachtig op video kunnen vastleggen. Op deze pagina kun je de website vindens van Jan-Willem, Nicole en Paul. Ieder hebben ze een eigen stijl en pakketten. Met alle drie heb ik al veel bruiloften vast mogen leggen waardoor we perfect op elkaar zijn ingespeeld. Natuurlijk kan ik ook werken met een andere videograaf naar jullie keuze.

Het bruidsalbum

Mijn tarief is inclusief een leuk mini album met een aantal foto's naar keuze. Is dat niet genoeg, dan kun je upgraden naar een handgemaakt album in een formaat naar keuze. Ook bied ik jullie verschillende opties qua cover aan, om het album helemaal in jullie stijl aan te kunnen leveren. Jullie krijgen eerst een digitale proefversie, pas als deze helemaal naar wens is, wordt het album geproduceerd. Ook is het mogelijk extra albums bij te bestellen om cadeau te doen aan familie.

De photo shoot

Tijdens de bruiloft zijn jullie op je mooist en dat kunnen we mooi vastleggen tijdens een photo shoot met jullie tweeën. Vaak vinden bruidsparen dit spannend, maar dat is helemaal niet nodig. We gaan in een ontspannen sfeer rondlopen op een mooie locatie, jullie hoeven niet strak te poseren. Hebben jullie kinderen, dan kunnen ze uiteraard een deel van de shoot mee. Plan voor de shoot tussen de 45 minuten en 1,5 uur, afhankelijk van jullie wensen en locatie.

Aantal foto's

Bij 6 uur fotografie ontvangen jullie minimaal 200 bewerkte foto's in hoge resolutie. Voor ieder uur extra, ontvangen jullie minimaal 25 foto's extra. Deze aantallen zijn een indicatie, bij oplevering tel ik geen foto's (het kunnen er dus ook meer zijn) en stuur ik alle foto's die samen het prachtige verhaal weergeven van jullie dag.

Betaling

Pas nadat de foto's zijn opgeleverd, ontvangen jullie een factuur. Deze heeft een betalingstermijn van 30 dagen.

Meerdere fotografen aanwezig

Wanneer jullie graag willen dat er meerdere fotografen op jullie bruiloft aanwezig zijn, dan kan dat! Van talentvolle beginners tot full time profs, geheel naar jullie wens kan ik iemand aan jullie voorstellen uit mijn netwerk. Ideaal als je bijvoorbeeld van jullie beide de volledige voorbereiding wilt vastleggen en/of wanneer je extra veel spontane momenten wilt laten vastleggen. Ook kunnen er zo van hetzelfde moment andere hoeken worden vastgelegd.

Partners

Ik heb door de jaren heen met veel trouwleveranciers mogen werken. Op deze pagina staat een overzicht van de leveranciers die indruk hebben gemaakt!

Draaiboek

Op de dag zelf gebruik ik het draaiboek voor mijn planning, zo weet ik wat er gaat gebeuren en ben ik klaar voor iedere situatie. Het draaiboek ontvang ik graag uiterlijk een aantal dagen voor de bruiloft. Deze neem ik alvast door en mocht het nodig zijn, bespreken we de planning nog een keer.

Techniek

Op je trouwdag wil je er natuurlijk extra zeker van zijn dat er niets mis gaat. Daarom fotografeer ik met twee moderne professionele camera's (Canon R6), ieder voorzien van twee geheugenkaartjes. De foto's worden zo dubbel opgeslagen. Ik werk met meerdere (Canon RF) lenzen en externe flitsers om ook in situaties met weinig licht mooie kleurrijke en scherpe foto's te kunnen maken.

Eten

Het is altijd erg fijn wanneer er voor de fotograaf ook eten is wanneer jullie en de gasten aan het diner beginnen. Ik zal apart eten van de gasten maar wel in de buurt blijven voor eventuele speeches. Bij een BBQ en lopend buffet schep ik graag ook een bordje op. Bij een diner aan tafel is het fijn als ik hetzelfde hoofdgerecht kan nuttigen als de gasten, dit is makkelijk voor de keuken en qua timing het meest praktisch.

Onvoorziene omstandigheden

Ik ga er natuurlijk niet vanuit, maar ik ben er wel op voorbereid. Mocht ik bijvoorbeeld een been breken, dan zorg ik direct voor een professionele vervanger met een vergelijkbare stijl en een vergelijkbaar tarief. Binnen een dag bied ik opties van beschikbare fotografen. Dit verloopt via mijn eigen netwerk en via een spoed groep voor professionele bruidsfotografen.

Nabewerking

Kort na de bruiloft begin ik aan het uitzoeken en nabewerken. Duizenden foto's die geschoten zijn worden teruggebracht naar een mooie selectie. Elke foto uit deze selectie wordt met veel aandacht bewerkt. Ik kies daarbij een stijl die bij jullie dag hoort en bij de foto past. Een klein gedeelte zal zwart/wit zijn. Tegenover ieder uur fotograferen staat ongeveer 2 uur uitzoeken/nabewerking.

  Contact
Een afspraak maken of gewoon even kennis maken? Mail, bel of Whatsapp:
david@davidlok.nl
06-41464662
Mierikswortelstraat 52
3544CP Utrecht

Beschikbaarheid checken

Als jullie je trouwdatum doorgeven en eventueel de locatie en het aantal uren, laat ik binnen één dag weten of ik beschikbaar ben.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.