Portfolio
 • bruiloft inspiratie creatieve groepsfoto te werve
 • bruiloft inspiratie sterretjes exit finley witte huis
 • bruiloft inspiratie spontane momenten olmenhorst
 • bruiloft inspiratie bruid en bruidsmeisje te werve
 • bruiloft inspiratie bruid en dochter lief
 • bruiloft inspiratie bruidsmeisjes
 • bruiloft inspiratie kitesurfen strand bruiloft
 • bruiloft inspiratie creatieve groepsfoto bruidsmeisjes te werve
 • bruiloft inspiratie spontane momenten bruid instappen auto
 • bruiloft inspiratie fotoshoot clingendael
 • bruiloft inspiratie fotoshoot te werve creatief grappig
 • bruiloft inspiratie beachclub bait emotioneel trouwbelofte
 • bruiloft inspiratie spontaan moment bruid boeket
 • bruiloft inspiratie avond feest goede live band
 • bruiloft inspiratie fotoshoot appelboomgaard olmenhorst
 • bruiloft inspiratie emotioneel trouwbelofte te werve
 • bruiloft inspiratie openingsdans boerderij mereveld
 • bruiloft inspiratie te werve fotoshoot creatief idee bankje
 • bruiloft inspiratie aankomst auto beachclub bait strand
 • bruiloft inspiratie te werve fotoshoot bruidspaar
  Bruiloften & Reviews
Desiree & Sander
Bohemian Wedding
gallery
details
""
Desiree & Sander
Fotograaf David Lok
Videograaf Beeldbroeders
Locatie photoshoot Te werve
Locatie ceremonie Te werve
Locatie diner De Viersprong
Locatie feest De Viersprong
Bruidsjurk Honeymoonshop
Pak Michael & Giso
Bloemen Kristal bloemen
Taart Iris Opmeer
Vervoer VW busje
Dirk-Jan & Anne
Church wedding
gallery
details
""
Dirk-Jan & Anne
Fotograaf David Lok
Locatie photoshoot Strand Katwijk aan Zee
Locatie ceremonie Gemeentehuis Katwijk
Kerkdienst Andreaskerk
Locatie diner Herberg Welgelegen
Locatie feest Herberg Welgelegen
Jenneke & Maarten
Appelboomgaard
gallery
details
onze review
"David hebben wij ervaren als een hele prettige fotograaf, die onze speciale dag boven verwachting heeft vastgelegd. Zowel voor als tijdens de dag zelf konden wij alle wensen met hem bespreken. Op de dag zelf voelde zijn aanwezigheid volledig vertrouwd. Tijdens onze huwelijksreis werden wij blij verrast door de zeer snelle levering van de eerste foto's! Heerlijk om zo snel al terug te kunnen kijken naar de mooiste momenten van die speciale dag! Wij raden David dan ook iedereen aan !! :-)"
Jenneke & Maarten
Fotograaf David Lok
Locatie Landgoed de Olmenhorst
William & Stephanie
Februari Wedding
gallery
details
""
William & Stephanie
Fotograaf David Lok
Locatie ceremonie Boerderij Mereveld
Locatie diner Boerderij Mereveld
Locatie feest Boerderij Mereveld
Femke & Maikel
In de molen
gallery
details
onze review
"David is een ontzettend goede fotograaf die, ondanks dat hij heel de dag met je mee loopt, niet opvalt! Binnen no time heeft hij genoeg foto’s voor 50 albums. Gelukkig maakt hij een opzet zodat je niet zelf tussen alle prachtige foto’s moet kiezen. En geloof me, elke foto die je op de USB stick krijgt wil je in het album stoppen!! David geeft eerlijk advies, is makkelijk in de omgang en laat je je eigen ding doen. Vanuit die openheid legt hij spontane momenten vast die echt weergeven hoe de dag is verlopen. Niet minder belangrijk.. de prijs kwaliteit verhouding is meer dan top. Kortom, ik zou David zo weer vragen!"
Femke & Maikel
Fotograaf David Lok
Locatie photoshoot Spijkenisse
Locatie ceremonie Meiden van de molen
Locatie feest Meiden van de molen
Dirk & Samantha
Lamborghini
gallery
details
onze review
"David was een van onze fotografen op onze trouwdag. En wat een dag! De eerste prachtige warme dag van het jaar. David bewoog zich tussen ons en de gasten door, totaal onopvallend. Hij wist de mooiste momenten vast te leggen maar ook zeker onverwachte momenten. Tijdens de lunch met onze kinderen wist hij mij en mijn dochtertje prachtig vast te leggen. En ook ons zoontje die alles best spannend vond rustig drinkend uit een rietje. Super! David was prettig in de omgang en bracht ook ideeën in voor het maken van verschillende foto’s. Wij raden David zeker aan als geweldige trouwfotograaf!"
Dirk & Samantha
Fotograaf 1 Stefan van der Kamp
Fotograaf 2 David Lok
Locatie photoshoot Fort Honswijk
Locatie ceremonie Kasteel Cammingha
Locatie diner Kasteel Cammingha
Locatie feest Kasteel Cammingha
Vervoer Lamborghini
Bernadette & Haydar
Fusion wedding
gallery
details
onze review
"Het was heel fijn om David als fotograaf op onze bruiloft te hebben, hij straalt rust uit en loopt moeiteloos mee met het draaiboek. De foto's zijn snel opgeleverd en geven een prachtig beeld van onze mooie dag. We waren verbaasd uit welke hoeken hij allemaal gefotografeerd heeft zonder dat we dit op de dag zelf door hebben gehad. Het bruidsalbum is prachtig, we kijken hier nog vaak met heel veel plezier in terug!"
Bernadette & Haydar
Fotograaf David Lok
Locatie photoshoot Clingendael
Locatie ceremonie Beachclub Bait
Locatie diner Beachclub Bait
Locatie feest Beachclub Bait
Patrick & Jacoline
Kitesurfing
gallery
details
""
Patrick & Jacoline
Fotograaf David Lok
Locatie photoshoot Prinsenbos Naaldwijk
Locatie ceremonie Heilige Geesthofje
Locatie diner Westbeach
Locatie feest Westbeach
  Pakket & Tarief
Alle foto’s in hoge
resolutie op USB
Inclusief reiskosten
rondom Utrecht
Online gallery
binnen 8 dagen

Overige foto's
binnen drie weken
Super snelle
oplevering
Inclusief
bruidsalbum
995,-
Uren fotografie:
6 7 8 9 10
11 12 13 14
+ 8 uur video
  Over mij

Stralende gezichten in de ochtend, emoties bij de ceremonie en een lach tijdens het feest. Wat is een bruiloft fantastisch om te mogen fotograferen! Ik fotografeer jullie dag zoals deze verloopt, met de nadruk op spontane momenten en als jullie willen met een prachtige photo shoot op een mooie locatie. Ik besteed veel aandacht aan nabewerking, daarbij kies ik een stijl die past bij jullie bruiloft. Kleurige contrastrijke lichte foto's, sfeervolle moderne bohemian bewerkingen en stijlvolle zwart/wit foto's.

Ik blijf op de achtergrond maar zorg ervoor dat geen moment gemist wordt.

Samen met Sarah en onze kinderen Mila (6) en Noah (2), woon ik in Utrecht. Bruiloften fotografeer ik door het hele land.

Als fotograaf richt ik mij voornamelijk op bruiloften, portretten en extreme sports fotografie. Deze brede fotografie interesse zorgt ervoor dat ik tijdens de bruiloft met iedere situatie uit de voeten kan.

  Informatie

Werkwijze

We beginnen met een kennismaking om elkaar te leren kennen en alvast jullie dag te bespreken voor zover de planning bekend is. Ik kan jullie vertellen wat je van mij kunt verwachten en voorbeelden van bruidsalbums laten zien. Wanneer de bruiloft bijna zal plaatsvinden, hebben we nog even contact om de uiteindelijke planning door te nemen. Na de bruiloft ontvangen jullie binnen 8 dagen de online gallery en binnen 4 weken alle foto's in hoge resolutie. Daarna doe ik jullie een voorstel voor het bruidsalbum, dat pas gedrukt wordt als jullie helemaal tevreden zijn.

Video

Ik werk samen met zeer ervaren, rustige videografen die jullie dag prachtig op video kunnen vastleggen. Bij mijn vaste videograaf Jan-Willem is het zelfs mogelijk om de video al 's avonds tijdens het feest te tonen aan de avondgasten! Hoe gaaf dat is, kun je ervaren voor een super mooi tarief van €1350,-. Je krijgt zelfs de video direct mee naar huis en na de bruiloft komt er nog een heleboel extra video materiaal jullie kant op.

Het bruidsalbum

Mijn tarief is inclusief een prachtig album van 28x19cm. Is dat niet genoeg, dan kun je upgraden naar een indrukwekkend album van maar liefst 42x28cm. Ook bied ik jullie verschillende opties qua cover aan, om het album helemaal in jullie stijl aan te kunnen leveren. Jullie krijgen eerst een digitale proefversie, pas als deze helemaal naar wens is, wordt het album geproduceerd. Ook is het mogelijk extra albums bij te bestellen om cadeau te doen aan familie.

De trouw shoot

Tijdens de bruiloft zijn jullie op je mooist en dat kunnen we mooi vastleggen tijdens een photo shoot met jullie tweeën. Vaak vinden bruidsparen dit spannend, maar dat is helemaal niet nodig. We gaan in een ontspannen sfeer rondlopen op een mooie locatie, jullie hoeven niet strak te poseren. Hebben jullie kinderen, dan kunnen ze uiteraard een deel van de shoot mee. Plan voor de shoot tussen de 45 minuten en 2 uur, afhankelijk van jullie wensen en locatie.

Aantal foto's

Bij 6 uur fotografie ontvangen jullie minimaal 200 bewerkte foto's in hoge resolutie. Voor ieder uur extra, ontvangen jullie minimaal 25 foto's extra. Deze aantallen zijn een indicatie, bij oplevering tel ik geen foto's (het kunnen er dus ook meer zijn) en stuur ik alle foto's die samen het prachtige verhaal weergeven van jullie dag.

Draaiboek

Op de dag zelf gebruik ik het draaiboek voor mijn planning, zo weet ik wat er gaat gebeuren en ben ik klaar voor iedere situatie. Het draaiboek ontvang ik graag uiterlijk een aantal dagen voor de bruiloft. Deze neem ik alvast door en mocht het nodig zijn, bespreken we de planning nog een keer.

Techniek

Op je trouwdag wil je er natuurlijk extra zeker van zijn dat er niets mis gaat. Daarom fotografeer ik met twee professionele camera's, ieder voorzien van twee geheugenkaartjes. Tijdens jullie diner maak ik al de eerste backups, ik heb de foto's dan al in drievoud opgeslagen. Ik werk met meerdere lenzen en externe flitsers om ook in situaties met weinig licht toch mooie kleurrijke en scherpe foto's te kunnen maken.

Eten

Het is altijd erg fijn wanneer er voor de fotograaf ook eten is als jullie en de gasten aan het diner beginnen. Vaak kan de keuken een crew-maaltijd klaarmaken. Mocht het niet mogelijk zijn dan is dat geen probleem, als jullie dit laten weten zorg ik zelf voor iets te eten. Ik zal apart eten van de gasten, in deze tijd maak ik ook mijn backups.

Onvoorziene omstandigheden

Ik ga er natuurlijk niet vanuit, maar ik ben er wel op voorbereid. Mocht ik bijvoorbeeld een been breken, dan zorg ik direct voor een professionele vervanger met een vergelijkbare stijl en een vergelijkbaar tarief. Binnen een dag bied ik opties van beschikbare fotografen. Dit verloopt via mijn eigen netwerk en via een spoed groep voor professionele bruidsfotografen.

Nabewerking

Kort na de bruiloft begin ik aan het uitzoeken en nabewerken. Duizenden foto's die geschoten zijn worden teruggebracht naar een mooie selectie. Elke foto uit deze selectie wordt met veel aandacht bewerkt. Ik kies daarbij een stijl die bij jullie dag hoort en bij de foto past. Een klein gedeelte zal zwart/wit zijn. Tegenover ieder uur fotograferen staat ongeveer 4 uur nabewerking.

Betaling

Ik werk niet met aanbetalingen en ook niet met contracten. Pas nadat de foto's zijn opgeleverd ontvangen jullie een factuur. Deze heeft een betalingstermijn van 30 dagen.

  Contact
Beschikbaarheid checken, afspraak maken of gewoon even kennis maken? Mail, bel of Whatsapp:
david@davidlok.nl
06-41464662
Mierikswortelstraat 52
3544CP Utrecht