Portfolio
  Bruiloften & Reviews
Losse foto's zijn tof, maar ik wil de bruiloft van begin tot eind perfect vastleggen! Hierbij 9 volledige bruiloften.
Desiree & Sander
Bohemian Wedding
gallery
details
""
Desiree & Sander
Fotograaf David Lok
Videograaf Beeldbroeders
Locatie photoshoot Te werve
Locatie ceremonie Te werve
Locatie diner De Viersprong
Locatie feest De Viersprong
Bruidsjurk Honeymoonshop
Pak Michael & Giso
Bloemen Kristal bloemen
Taart Iris Opmeer
Vervoer VW busje
L & J
Maritiem feest
gallery
details
""
L & J
Fotograaf David Lok
Videograaf Nicole
Locatie photoshoot Kasteel de Hooge vuursche
Locatie ceremonie Kasteel de Hooge vuursche
Locatie diner Kasteel de Hooge vuursche
Locatie feest Kasteel de Hooge vuursche
Daphne & Annemijn
Kallumaan
gallery
details
""
Daphne & Annemijn
Fotograaf David Lok
Videograaf Joash
Locatie photoshoot Camping Netl - Kallumaan
Eva & Martijn
In de stad
gallery
details
""
Eva & Martijn
Fotograaf David Lok
Locatie photoshoot 1 Delft
Trouwceremonie Gemeentehuis Delft
Locatie photoshoot 2 Hofwijck in Voorburg
Kerk Oude kerk voorburg
Diner & feest Partyboerderij Hijdra
Arjan & Frea
Muntgebouw
gallery
details
""
Arjan & Frea
Fotograaf David Lok
Locatie photoshoot Muntgebouw
Locatie bruiloft Muntgebouw
Saviël & Lyzanne
De Hof
gallery
details
""
Saviël & Lyzanne
Fotograaf David Lok
Video Momentsofframe
Locatie photoshoot Kwintelooijen
Locatie ceremonie De Hof
Locatie diner De Hof
M & T
Wedding swim
gallery
details
""
M & T
Fotograaf David Lok
Locatie De Woeste Wieven
DJ DJ Lady Lago
René & Froukje
Trouwen aan het water
gallery
details
""
René & Froukje
Fotograaf David Lok
Locatie photoshoot Soesterduinen
Locatie ceremonie Finley het witte huis
Locatie feest Finley het witte huis
Mireille & Dean
Trouwen in Utrecht
gallery
details
""
Mireille & Dean
Fotograaf David Lok
Videograaf Nicole
Locatie photoshoot Park Oog in Al
Locatie ceremonie Anthony Hotel in Utrecht
Locatie feest Anthony Hotel in Utrecht
  Pakket & Tarief
Brons, zilver, goud, platinum, super pakket, mega pakket. Bij mij is het altijd super diamant platium. Het enige verschil is het aantal uren. Gebruik de handige tool om direct het tarief te bekijken.

Bruidsfotografie

2195,-
Uren aanwezig:
6 7 8 9 10 11 12 13 14
Incl. online gallery
Incl. mini album
Incl. reiskosten rondom Utrecht
Eerste 100 foto's binnen 10 dagen
Overige binnen 4 weken
Digitale bestanden in hoogste resolutie

Foto + video

Optie

Een trouwfilm met beweging, geluid en muziek geven een extra bijzondere manier om jullie herinneringen levendig te houden.

Ik werk met vier videografen vaak samen, we zijn op elkaar ingespeeld en werken graag met elkaar. Ieder hebben ze hun eigen stijl en pakketten. Zo kunnen jullie de perfecte match kiezen! Op mijn partner pagina kunnen jullie zien wie deze videografen zijn.

Grofweg kun je uitgaan van een tarief voor videografie tussen €1750,- en €2500,-. Boek je ons samen krijgen jullie €100,- korting!

Twee fotografen

Optie

Extra veel beelden, meer momenten en hetzelfde momenten vanuit twee kanten vastgelegd.

Op een bruiloft gebeurd ongelovelijk veel, soms zou ik wensen dat ik op meerdere plekken tegelijk kon staan om alle momenten vanuit alle hoeken vast te leggen. En dat kan met een tweede fotograaf!

Ik werk met verschillende fotografen samen, van beginners tot professionals. Samen met jullie kies ik de perfecte tweede fotograaf die past bij jullie wensen en budget.

Tarieven van de second shooter liggen tussen €750,- en €1250,-

  Over

Samen met Sarah en onze kinderen Mila (11) en Noah (7), woon ik in Utrecht. Bruiloften fotografeer ik door het hele land.

Als full time professioneel fotograaf mag ik ongeveer 20 bruiloften per jaar vastleggen. Daarnaast maak ik mooie portretten en sfeerbeelden bij bedrijven.

Ik ben rustig, stressbestendig, ga gestructureerd te werk en weet goed raad met het onverwachte en chaotisch karakter wat een bruiloft kan hebben. Wanneer nodig help ik de ceremoniemeesters om de dag goed te laten verlopen, zodat jullie volop kunnen genieten van de dag.

Met duidelijke transparante tarieven en heldere afspraken zorgen ik ervoor dat jullie een zorgeloze bruiloft kunnen hebben!

David Lok - Bruidsfotograaf Utrecht

Stralende gezichten in de ochtend, emoties bij de ceremonie en een lach tijdens het feest. Wat is een bruiloft fantastisch om te mogen fotograferen! Ik fotografeer jullie dag zoals deze verloopt, met de nadruk op spontane momenten en als jullie willen met een prachtige photo shoot op een mooie locatie. Ik besteed veel aandacht aan de nabewerking, met als doel een mooi bruidsalbum vol prachtige foto's die het verhaal van jullie dag laten zien. Kleurrijke lichte foto's, sfeervolle moderne bewerkingen en stijlvolle zwart/wit foto's.

Ik blijf op de achtergrond maar zorg ervoor dat geen moment gemist wordt.

  Informatie
Portfolio, de persoon, de tarieven: CHECK! Er zijn ook andere dingen om op te letten! De onderstaande info met blauw randje zijn zeker punten om mee te nemen.

Kennismaking

We beginnen met een kennismaking om elkaar te leren kennen en alvast jullie dag te bespreken voor zover de planning bekend is. Ik kan jullie vertellen wat je van mij kunt verwachten en voorbeelden van bruidsalbums en de bijbehorende stalen laten zien. Het is niet erg als jullie nog niet precies weten hoe de dag eruit zal zien, het gesprek en mijn portfolio kan juist wat inspriratie opleveren. Na de kennismaking ontvangen jullie mijn offerte met de tarieven zoals ook vermeld op mijn website, hierbij zit ook een overzichtelijk document met alle afspraken die we maken.

Video

Ik werk samen met zeer ervaren, rustige videografen die jullie dag prachtig op video kunnen vastleggen. Op deze pagina kun je de website vindens van Jan-Willem, Nicole, Paul en Joash. Ieder hebben ze een eigen stijl en pakketten. Met alle vier heb ik al veel bruiloften vast mogen leggen waardoor we perfect op elkaar zijn ingespeeld. Natuurlijk kan ik ook werken met een andere videograaf naar jullie keuze.

Meerdere fotografen aanwezig

Wanneer jullie graag willen dat er meerdere fotografen op jullie bruiloft aanwezig zijn, dan kan dat! Van talentvolle beginners tot full time profs, geheel naar jullie wens kan ik iemand aan jullie voorstellen uit mijn netwerk. Ideaal als je bijvoorbeeld van jullie beide de volledige voorbereiding wilt vastleggen en/of wanneer je extra veel spontane momenten wilt laten vastleggen. Ook kunnen er zo van hetzelfde moment andere hoeken worden vastgelegd.

Partners

Ik heb door de jaren heen met veel trouwleveranciers mogen werken. Op deze pagina staat een overzicht van de leveranciers die indruk hebben gemaakt!

Draaiboek

Op de dag zelf gebruik ik het draaiboek voor mijn planning, zo weet ik wat er gaat gebeuren en ben ik klaar voor iedere situatie. De planning ontvang ik graag uiterlijk een aantal dagen voor de bruiloft. Deze neem ik alvast door en mocht het nodig zijn, bespreken we de planning nog een keer.

Onvoorziene omstandigheden

Ik ga er natuurlijk niet vanuit, maar ik ben er wel op voorbereid. Mocht ik bijvoorbeeld een been breken, dan zorg ik direct voor een professionele vervanger met een vergelijkbare stijl en een vergelijkbaar tarief. Binnen een dag bied ik opties van beschikbare fotografen. Dit verloopt via mijn eigen netwerk en via een spoed groep voor professionele bruidsfotografen.

Moderne professionele camera

Op je trouwdag wil je er natuurlijk extra zeker van zijn dat er niets mis gaat. Daarom fotografeer ik met twee moderne professionele camera's (Canon R6), ieder voorzien van twee geheugenkaartjes. De foto's worden zo dubbel opgeslagen. Ik werk met meerdere (Canon RF) lenzen en externe flitsers om ook in situaties met weinig licht mooie kleurrijke en scherpe foto's te kunnen maken.

Geen aanbetaling

Pas nadat de foto's zijn opgeleverd, ontvangen jullie een factuur. Deze heeft een betalingstermijn van 30 dagen.

Tips & Tricks

Wanneer jullie mij geboekt hebben stuur ik mijn tips & tricks PDF met hierin al mijn kennis en ervaring die ik door de jaren heen verzameld heb. Zo ben je extra goed voorbereid op je trouwdag en voorkom je veel gemaakte fouten. Fijn voor jullie, maar ook fijn voor de foto's!

De photo shoot

Tijdens de bruiloft zijn jullie op je mooist en dat kunnen we mooi vastleggen tijdens een photo shoot met jullie tweeën. Vaak vinden bruidsparen dit spannend, maar dat is helemaal niet nodig. We gaan in een ontspannen sfeer rondlopen op een mooie locatie, jullie hoeven niet strak te poseren. Hebben jullie kinderen, dan kunnen ze uiteraard een deel van de shoot mee. Plan voor de shoot tussen de 45 minuten en 1,5 uur, afhankelijk van jullie wensen en locatie.

Eten

Het is altijd erg fijn wanneer er voor de fotograaf ook eten is wanneer jullie en de gasten aan het diner beginnen. Ik zal apart eten van de gasten maar wel in de buurt blijven voor eventuele speeches. Bij een BBQ en lopend buffet schep ik graag ook een bordje op. Bij een diner aan tafel is het fijn als ik hetzelfde hoofdgerecht kan nuttigen als de gasten, dit is makkelijk voor de keuken en qua timing het meest praktisch.

Iedere foto wordt nabewerkt

Kort na de bruiloft begin ik aan het uitzoeken en nabewerken. Duizenden foto's die geschoten zijn worden teruggebracht naar een mooie selectie. Elke foto uit deze selectie wordt met veel aandacht bewerkt. Een klein gedeelte kan eventueel zwart/wit zijn.

Super snel de foto's ontvangen

Na de bruiloft willen jullie natuurlijk zo snel mogelijk de foto's zien! Dat snap ik helemaal en daarom laat ik jullie niet drie maanden wachten. Ook niet in het hoogseizoen. Door een goede timemanagement kan ik uiterlijk binnen 10 dagen na de bruiloft de online gallery sturen met een overzicht van jullie dag en vlak daarna de overige foto's in hoge resolutie via wetransfer.

Een ruim aantal foto's

Bij 6 uur fotografie ontvangen jullie minimaal 200 bewerkte foto's in hoge resolutie. Voor ieder uur extra, ontvangen jullie minimaal 25 foto's extra. Deze aantallen zijn een indicatie, bij oplevering tel ik geen foto's (het kunnen er dus ook meer zijn) en stuur ik alle foto's die samen het prachtige verhaal weergeven van jullie dag.

Super mooie handgemaakte bruidsalbums

Mijn tarief is inclusief een leuk mini album met een aantal foto's naar keuze. Is dat niet genoeg, dan kun je upgraden naar een handgemaakt album in een formaat naar keuze. Ook bied ik jullie verschillende opties qua cover aan, om het album helemaal in jullie stijl aan te kunnen leveren. Jullie krijgen eerst een digitale proefversie, pas als deze helemaal naar wens is, wordt het album geproduceerd. Ook is het mogelijk extra albums bij te bestellen om cadeau te doen aan familie.

Geen upselling

Na je bruiloft zit je niet te wachten op allerlei extra kosten. Ik heb ervoor gekozen om geen gebruik te maken van de veelgebruikte upselling methodes. Dus, de foto's ontvangen jullie zonder maximaal aantal, in de hoogste resolutie. Hiermee kunnen jullie zelf prints afdrukken direct bij de leverancier zonder dat ik hier tussen zit met marge. Ik reken vrijwel geen marge op bruidsalbums, dus deze kunnen jullie aanschaffen zonder twee-/driedubbel te betalen.

Niet verplicht openbaar

Door bruiloften te laten zien op mijn website kunnen bruidsparen bepalen of mijn stijl bij hen past. Ik vind het dus heel fijn wanneer ik foto's mag gebruiken voor mijn portfolio. Tegelijkertijd begrijp ik dat een bruiloft een heel persoonlijke gebeurtenis is en niet iedereen dit openbaar wil tonen. Ik zal altijd toestemming vragen en vind het geen probleem als jullie er voor kiezen de foto's voor jezelf te houden.

  Contact

Geen nieuwe aanvragen

Bruiloften fotografeer ik met veel plezier, daarnaast mag ik ook hele gave dingen voor de zakelijke markt maken. Om een goede balans te houden tussen bruiloften, zakelijke shoots en privéleven hou ik het aantal bruiloften beperkt. Momenteel neem ik geen nieuwe aanvragen aan voor 2024 & 2025.

Wellicht kunnen de beeldbroeders jullie mooie dag vastleggen!

Aanvragenstop