Partners

Ik heb door de jaren heen met veel trouwleveranciers mogen werken. Op deze pagina staat een overzicht van de leveranciers die indruk hebben gemaakt!

Videografen

Mijn vaste videografen, ieder met een eigen stijl, persoonlijkheid en aanbod. Ik adviseer jullie graag wie bij jullie past, maar met alle drie krijg je een zeer ervaren en professionele videograaf op je bruiloft!

Videograaf

Laat je gasten 's avonds een super mooie film zien van hoe jullie dag is verlopen. Jan-Willem monteert de video terwijl jullie dineren!

portfolio mail

Videograaf

De kracht van Nicole is haar cinematische stijl van filmen. Ze maakt films die aansluit bij jullie wensen met montages naar jullie smaak!

portfolio mail

Videograaf

Persoonlijk, professioneel en betaalbaar. Ontvang een cinematic clip van 7 minuten, optioneel met gave drone beelden!

portfolio mail

Trouwambtenaren

Vaak een onderschat element van je trouwceremonie. Met een abtenaar via de gemeente moet je geluk hebben, maar met deze twee weet je zeker dat je ceremonie persoonlijk wordt, bij jullie past en leuk is voor je gasten.

Trouwambtenaar

Carina's ceremonies zijn: relaxt, laagdrempelig, humoristisch, verrassend, mega persoonlijk en onvergetelijk.

website mail

Trouwambtenaar

Een intieme, persoonlijke en op maat gemaakte ceremonie waar gelachen wordt maar waar ook ruimte is voor een traan.

website mail

Eten

Chef Nicolas

Met zijn oldtimer bus verzorgt Chef Nicolas op iedere gewenste locatie de culinaire invulling van jullie bijzondere dag.

website mail

Travel chef

Travel-Chef neemt u mee op reis naar de lekkerste gerechten uit de wereld en bereidt deze op locatie. Op basis van uw wensen kan een smaakvol diner worden samengesteld.

website mail

Muziek

Bij de meeste bruiloften fotografeer ik tot na de openingsdans. Maar, wanneer ik dan merk dat ik eigenlijk nog zou willen blijven door de muziek die uit de speakers knalt, weet je dat er niet zomaar een spotify lijstje draait.

Band

Vijf vrienden met maar één doel: een gigantisch feest bouwen! PRIME staat voor een energieke en verrassende liveshow met een hoog entertainment gehalte en veel interactie.

website mail

DJ

Door de verrassende combinatie van draaien en zingen is het publiek binnen no-time razend enthousiast!

facebook mail