Partners

Ik heb door de jaren heen met veel trouwleveranciers mogen werken. Op deze pagina staat een overzicht van de leveranciers die indruk hebben gemaakt!

Videografen

Mijn vaste videografen, ieder met een eigen stijl, persoonlijkheid en aanbod. Ik adviseer jullie graag wie bij jullie past, maar met alle drie krijg je een zeer ervaren en professionele videograaf op je bruiloft!

Videograaf

Laat je gasten 's avonds een super mooie film zien van hoe jullie dag is verlopen. Jan-Willem monteert de video terwijl jullie dineren!

portfolio mail

Videograaf

De kracht van Nicole is haar cinematische stijl van filmen. Ze maakt films die aansluit bij jullie wensen met montages naar jullie smaak!

portfolio mail

Videograaf

Persoonlijk en professioneel. Paul filmt met de crème de la crème onder de cinema camera’s: de DJI Ronin 4!

portfolio mail

Videograaf

Zijn specialiteit bestaat uit het maken van exclusieve en vooral persoonlijke trouwfilms. Zijn films zijn puur, eerlijk, oprecht en vol humor.

portfolio mail

Trouwambtenaren

Vaak een onderschat element van je trouwceremonie. Met een abtenaar via de gemeente moet je geluk hebben, maar met deze twee weet je zeker dat je ceremonie persoonlijk wordt, bij jullie past en leuk is voor je gasten.

Trouwambtenaar

Carina's ceremonies zijn: relaxt, laagdrempelig, humoristisch, verrassend, mega persoonlijk en onvergetelijk.

website

Trouwambtenaar

Fris, vrolijk, creatief en verbindend zijn de woorden die bij Ilse passen.

website

Trouwambtenaar

Een ceremoniespreker die tevens prachtig kan zingen! Energiek, creatief, betrokken, betrouwbaar, toegankelijk, enthousiast en nieuwsgierig.

website

Eten

Chef Nicolas

Met zijn oldtimer bus verzorgt Chef Nicolas op iedere gewenste locatie de culinaire invulling van jullie bijzondere dag.

website mail

Travel chef

Travel-Chef neemt u mee op reis naar de lekkerste gerechten uit de wereld en bereidt deze op locatie. Op basis van uw wensen kan een smaakvol diner worden samengesteld.

website mail

Muziek

Bij de meeste bruiloften fotografeer ik tot na de openingsdans. Maar, wanneer ik dan merk dat ik eigenlijk nog zou willen blijven door de muziek die uit de speakers knalt, weet je dat er niet zomaar een spotify lijstje draait.

Coverband

Zes vrienden met maar één doel: een gigantisch feest bouwen! PRIME staat voor een energieke en verrassende liveshow met een hoog entertainment gehalte en veel interactie.

website

DJ

Door de verrassende combinatie van draaien en zingen is het publiek binnen no-time razend enthousiast!

facebook mail

Coverband

De betaalbare sympathieke hitmachine. Ze spelen een fris en gevarieerd cover-repertoire. Een draaikolk aan hits: van actuele krakers tot ken je deze nog.

Website

Coverband

Zoals de naam wellicht al suggereert speelt Soul 'n Jazz Tree soul en jazz! Maar hier blijft het niet bij. Ook de pop-, funk-, motown- en bluesklassiekers zitten in het repertoire.

Youtube mail

MUAH

Haar & Make-up

Met haar visagie & hairstyling zorg ze ervoor dat jij je extra mooi en speciaal voelt. Samen creëren jullie een look die exact bij jou past.

website