Voorbeelden
 • DAV_5058
 • knmg beurs 0453
 • Dott DDW 0508_top
 • DAV_4809
 • Dott DDW 1053
 • _4891
 • _9567
 • _9952_top
 • t DDW 0170
 • Post Zeefdrukken 0038
  Tarieven

- 2 uur -

€500,- ex. BTW
Alle bruikbare beelden inbegrepen
Extra uren: €25,- per 10 min
Incl. professionele nabewerking
Oplevering in high res
Rechtenvrij

- Halve dag -

€750,- ex. BTW
Alle bruikbare beelden inbegrepen
Incl. professionele nabewerking
Oplevering in high res
Rechtenvrij
Maximaal 4 uur fotografie

- Hele dag -

€1500,- ex. BTW
Alle bruikbare beelden inbegrepen
Incl. professionele nabewerking
Oplevering in high res
Rechtenvrij
4 tot 8 uur fotografie  Over mij

Zakelijke foto's hoeven niet saai te zijn! Samen bespreken we wat voor foto's jullie graag zouden willen voor je bedrijf. Ik denk graag mee over welk beeldmateriaal bij jullie bedrijf past en hoe je de foto's het best kunt gebruiken. Bijvoorbeeld op je website, drukwerk of op social media. Iedere klus krijgt mijn volledige aandacht, iedere keer gaan we voor het beste resultaat!

Professionele foto's zorgen voor een professionele uitstraling van je bedrijf.

Samen met Sarah en onze kinderen Mila (11) en Noah (7), woon ik in Utrecht. Fotograferen doe ik door het hele land.

Als fotograaf richt ik mij voornamelijk op bedrijfsfotografie, events, zakelijke portretten, bruiloften en extreme sports fotografie.

  Informatie

Werkwijze

Tijdens het event ben ik onopvallend aanwezig en leg ik vast wat er gebeurd. Ik richt mij vooral op spontane momenten en de interactie tussen bezoekers/deelnemers. Vooraf bespreken we goed wat voor beeldmateriaal jullie graag willen hebben en welke onderdelen van het event voor jullie het meest belangrijk zijn. Ook bespreken we waarvoor jullie de beelden graag zouden willen gebruiken, bijvoorbeeld voor social media of voor op jullie website.

Belichting op locatie

Eventueel kan er met belichting gewerkt worden om mooie scherpe en kleurrijke foto's te kunnen maken. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden, van één discrete flitser op de camera tot meerdere flitsers die in de ruimte worden geplaatst. Vooraf en eventueel terplekke zal ik hierover beslissen om te kijken wat de beste keuze is.

Gebruik van de foto's

De foto's die ik oplever mogen vrij gebruikt worden, voor bijvoorbeeld jullie website, drukwerk of social media. Wanneer foto's door jullie openbaar worden getoond kan ik deze ook in mijn portfolio opnemen.

Nabewerking

Ik besteed veel aandacht aan de nabewerking van de foto's. Deze worden qua uitsnede en kleur geoptimaliseerd. Op verzoek is het mogelijk om foto's te retoucheren/bewerken in Photoshop.

Oplevering

Snel na de fotoshoot worden alle foto's opgeleverd. Deze komen op een pagina te staan waar je het overzicht van jouw foto's kunt bekijken. De hoge resolutie bestanden worden gestuurd via Wetransfer.

Tarief

De prijs wordt als volgt berekend: Voor het eerste uur reken ik €349,- excl. BTW. Dit is inclusief voorbespreking, uitzoeken/nabewerken en oplevering. Het aantal uren is uit te breiden voor €45,- excl. BTW per kwartier. Pas nadat de foto's zijn opgeleverd stuur ik de factuur voor de fotoshoot.

  Contact
Heb je een vraag of
wil je een afspraak maken?
Mail, bel of Whatsapp:
david@davidlok.nl
06-41464662
Mierikswortelstraat 52
3544CP Utrecht