Actie: korting op zakelijke portretfoto shoot

€90,- €30,- excl. BTW

Inschrijven

Wil jij een professionele zakelijke portretfoto? Laat de volgende shoot day tegen een laag tarief een professionele portretfoto maken om te gebruiken op social media zoals LinkedIn en op je website!

Op zaterdag 29 augustus 2020 staat de volgende shoot day gepland in Zierikzee waarbij je op de foto wordt gezet door professioneel portretfotograaf David Lok.

  • Minimaal 10 foto's opgeleverd
  • 15 minuten fotoshoot
  • Foto's direct bekijken op een laptop
  • Binnen één dag ontvang je de digitale bestanden in hoge resolutie
  • Inclusief professionele nabewerking
  • Achtergrondkleur naar keuze

De shoot

De fotoshoot is in een relaxte sfeer met een fijn achtergrondmuziekje, we gaan voor die ene perfecte foto die je jarenlang kunt gebruiken. Je krijgt tips over je houding en wat je kunt doen om er perfect op te komen. Eventueel kun je wisselen van kleding. Er worden veel foto's geschoten, tot wel 100 stuks. Tussendoor bekijken we de foto's, na de shoot kun je zelf een selectie maken van foto's die je het best vindt.

Inschrijven

De plaatsen zijn beperkt, wacht dus niet te lang met reserveren. Nadat je jezelf hebt ingeschreven ontvang je een e-mail met aanvullende informatie en het adres waar je verwacht wordt. Een aantal dagen voor de shoot krijg je jouw definitieve tijd door.

  • Geef hier je voorkeur voor een timeslot door, uiterlijk 3 dagen voor de shoot ontvang je jouw definitieve tijd.
  Voorbeelden   Tarieven
High res foto's
via Wetransfer
Alle foto's
binnen 7 dagen
Super snelle
oplevering
Professionele fotostudio
90,-
30,-
Per persoon
• 15 minuten fotoshoot
• Inclusief professionele
nabewerking
  Over mij

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen goed op een foto kan staan en daar help ik graag aan mee. Mijn doel is altijd om je beste foto ooit te maken. Zakelijke foto's hoeven niet saai te zijn! Zeker niet als dat niet bij het bedrijf past waar je werkt. Veel belangrijker vind ik dat je jezelf bent en ongedwonen en ontspannen op de foto staat.

Ik fotografeer in een ontspannen sfeer waarbij we gaan voor die ene perfecte foto.

Samen met Sarah en onze kinderen Mila (10) en Noah (7), woon ik in Utrecht/Leidsche Rijn.

Als fotograaf richt ik mij voornamelijk op zakelijke portretten, bruiloften en extreme sports fotografie.

  Reviews
"We werken inmiddels al een aantal jaar met David, hij kent onze wensen en weet daar altijd aan te voldoen. Hij is verantwoordelijk voor de portretfotografie van onze collega’s, daarbij is de belichting erg belangrijk gezien we consistentie verlangen. De professionaliteit van David helpt ons daar enorm bij, dat is de reden waarom we al zo lang met hem samenwerken."
Vincent Koopmans - Design Director
"David is al een geruime tijd verantwoordelijk voor de portretfotografie van onze medewerkers. Telkens weer zorgt hij ervoor dat er een optimale sfeer wordt gecreëerd, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. De foto’s van David passen naadloos in de stijl van Soda studio. Erg belangrijk voor een designbureau als Soda studio. Het is een professional en wij werken dan ook graag met hem samen."
Martijn Hemelaar - Communicatie Manager
"We wilden professionele en zakelijke foto’s, die toch persoonlijk en toegankelijk zijn. David zorgde voor een gezellige sfeer tijdens de shoot. Het eindresultaat was dan ook dat onze medewerkers ontspannen en echt als zichzelf op de foto stonden. Bovendien kregen we per persoon een ruime hoeveelheid aan foto’s, daar zaten er altijd wel een paar mooie tussen! "
Masha Derlage - Senior Consultant
  Informatie

Werkwijze

Stond je vroeger altijd perfect op de schoolfoto? En gebruik je je ongemakkelijke paspoort foto op Linkedin? Nee, waarschijnlijk niet. Daarom neem ik 15 minuten de tijd per persoon en maken we veel foto's, dit alles met een lekker muziekje in een ontspannen sfeer. Je gaat dus niet op een klein krukje zitten met je handen op je knieën, maar blijft lekker staan en je mag gewoon bewegen en praten. Tussendoor bekijken we de foto's op een laptop en kun je zien wat je wel en niet aanspreekt. Ik kan je tips geven over je houding en help je tijdens de shoot om ervoor te zorgen dat je er goed op komt te staan.

Locatie fotoshoot

Zodra je bent aangemeld voor de shoot ontvang je het adres van de shoot locatie. Deze locatie is in Leidsche Rijn en goed bereikbaar.

Gebruik van de foto's

De foto's die ik oplever mogen vrij gebruikt worden, voor bijvoorbeeld linkedin, op jullie website of in publicaties. Wanneer foto's door jullie openbaar worden getoond kan ik deze ook in mijn portfolio opnemen.

Aantal foto's

Ik schiet tussen de 50 en 100 foto's per persoon. Hieruit selecteer ik de beste 10 foto's die worden nabewerkt en opgeleverd.

Nabewerking

Ik besteed veel aandacht aan de nabewerking van de foto's. Deze worden qua uitsnede en kleur geoptimaliseerd. Op verzoek is het mogelijk om één foto per persoon te retoucheren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om wegvliegende haartjes, gevallen wimpertjes of dat ene pukkeltje te verwijderen.

Oplevering

Binnen een week ontvang je de beste foto's van je shoot digitaal, dit zijn er minimaal 10. Tijden en direct na de shoot kun je zelf al een voorselectie maken. De uiteindelijke selectie komt op een pagina te staan waar je het overzicht van jouw foto's kunt bekijken. De hoge resolutie bestanden worden gestuurd via Wetransfer.

Betaling

Nadat je gereserveerd hebt, ontvang je een betaallink en factuur.

  Contact
Heb je een vraag?
Mail, bel of Whatsapp:
david@davidlok.nl
06-41464662
Mierikswortelstraat 52
3544CP Utrecht