David Lok - Fotograaf uit Utrecht, Leidsche rijn

David Lok

Stralende gezichten in de ochtend, emoties tijdens de ceremonie en een lach tijdens het feest. Het fotograferen van een bruiloft is voor mij als fotograaf de mooiste werkomgeving die ik mij kan wensen. Mijn stijl kenmerkt zich door veel close-up's, mooie portretten, de nadruk op echte momenten en het overbrengen van emotie. Ik blijf op de achtergrond maar zorg ervoor dat geen moment gemist wordt. Er wordt veel aandacht besteed aan nabewerking, kleurijke lichte foto's en stijlvolle zwart/wit foto's.

Als fotograaf richt ik mij voornamelijk op bruiloften, portretten en extreme sports fotografie. Deze brede fotografie interesse zorgt ervoor dat ik tijdens de bruiloft met iedere situatie uit de voeten kan. Ik werk graag met belichting om ervoor te zorgen dat ook foto's in ruimtes met weinig licht, scherp en kleurrijk zijn. Er wordt gewerkt met meerdere professionele camera's en hoge kwaliteit lenzen.

Samen met Sarah en onze kinderen Mila (4) en Noah (1), woon ik in Utrecht. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de kust om te kitesurfen.

 


david@davidlok.nl
06-41464662
3544CP 52, Utrecht

Tarieven

Fotografie


Pakket 1: vanaf 6 uur fotografie voor €995,-

 • Optioneel: fotoboek (28x19 cm) met de mooiste foto's: €125,-
 • Voor ieder uur extra fotograferen: €125,-
 • Inclusief online gallery van de beste foto's die jouw dag laten zien. Ideaal om te delen met vrienden en familie.
 • Inclusief minimaal 200 foto's digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie, 25 foto's per uur extra
 • Reiskosten 0,30 cent per km
 • Alleen mogelijk op niet populaire datums (zoals 18-08-18)
 • Oplevering beste foto's binnen 2 weken, overige binnen vijf weken op luxe USB-stick

Pakket 2: 10-13 uur fotografie voor €1495,-

 • Fotoboek (42x28 cm) met de mooiste foto's
 • Inclusief minimaal 400 foto's digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie
 • Includief online gallery van de beste foto's die jouw dag laten zien. Ideaal om te delen met vrienden en familie.
 • Inclusief reiskosten binnen Nederland
 • Super snelle oplevering: Beste foto's binnen 8 dagen (ongeveer 100) en overige binnen drie weken op luxe USB-stick
 • Voor ieder uur extra fotograferen: €125,-

 

Videografie


8 uur videografie voor €1000,-

Wil je jouw avondgasten een gave professionele video tonen van jouw dag? Jan-Willem komt graag met mij mee om jullie dag op video vast te leggen.

 • ca 8 uur filmen + 4 uur monteren
 • Weddingclip van 4-5 minuten op jullie zelfgekozen nummer(s)
 • Videovertoning op de dag van de bruiloft
 • Weddingclip op videokaart (direct na de vertoning)
 • Weddingclip digitaal via digitale downloadlink in besloten omgeving
 • Ruw beeldmateriaal wat niet verwerkt is in de weddingclip


Het bruidsboek
Bruidsboek voorbeeld

Verschillende afmetingen

15 cover keuzes

Alle opties zijn te bekijken aan de hand van een stalenwaaier.

Dikke of extra dikke pagina's

Lay-flat bindingen

Door de lay-flat binding kunnen de foto's op twee pagina's tegelijk geplaatst worden zonder dat dit ten kosten gaat van de foto.

Reviews
★★★★★

"Het was heel fijn om David als fotograaf op onze bruiloft te hebben, hij straalt rust uit en loopt moeiteloos mee met het draaiboek. De foto's zijn snel opgeleverd en geven een prachtig beeld van onze mooie dag. We waren verbaasd uit welke hoeken hij allemaal gefotografeerd heeft zonder dat we dit op de dag zelf door hebben gehad. Het bruidsalbum is prachtig, we kijken hier nog vaak met heel veel plezier in terug!"

Bernadette & Haydar

"David hebben wij ervaren als een hele prettige fotograaf, die onze speciale dag boven verwachting heeft vastgelegd. Zowel voor als tijdens de dag zelf konden wij alle wensen met hem bespreken. Op de dag zelf voelde zijn aanwezigheid volledig vertrouwd. Tijdens onze huwelijksreis werden wij blij verrast door de zeer snelle levering van de eerste foto's! Heerlijk om zo snel al terug te kunnen kijken naar de mooiste momenten van die speciale dag! Wij raden David dan ook iedereen aan !! :-)"

Jenneke & Maarten

"David was een van onze fotografen op onze trouwdag. En wat een dag! De eerste prachtige warme dag van het jaar. David bewoog zich tussen ons en de gasten door, totaal onopvallend. Hij wist de mooiste momenten vast te leggen maar ook zeker onverwachte momenten. Tijdens de lunch met onze kinderen wist hij mij en mijn dochtertje prachtig vast te leggen. En ook ons zoontje die alles best spannend vond rustig drinkend uit een rietje. Super! David was prettig in de omgang en bracht ook ideeën in voor het maken van verschillende foto’s. Wij raden David zeker aan als geweldige trouwfotograaf!"

Samantha & Dirk

"De eerste ontmoeting voelde meteen goed. Op de dag zelf heeft hij prachtige foto's gemaakt. Niet alleen poseer foto's maar ook erg spontane foto's. Ook was hij erg leuk met de vele kinderen die er bij waren. Kortom, een super fotograaf die je speciale dag heel goed vast weet te leggen."

Simone & Edwin