Voorbeelden
  • der1
  • der2
  • der3
  • der4
  Tarieven

- Quick -

€20,-
p.p. ex. BTW
Studio op locatie
3 min shoot
1 foto (keuze uit ±20)
Direct uitzoeken
Boeken
Vanaf 20 personen per dag

- Full -

Meest gekozen!
€60,-
p.p. ex. BTW
Studio op locatie
15 min shoot
Alle foto's (±60)
Online gallery
+
High res bestanden
Foto's binnen huisstijl
Photoshop mogelijk
Boeken
Vanaf 6 personen per dag

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen goed op een foto kan staan en daar help ik graag aan mee. Mijn doel is altijd om je beste foto ooit te maken. Zakelijke foto's hoeven niet saai te zijn! Zeker niet als dat niet bij het bedrijf past waar je werkt. Veel belangrijker vind ik dat je jezelf bent en ongedwongen en ontspannen op de foto staat.

Ik fotografeer in een ontspannen sfeer waarbij we gaan voor die ene perfecte foto.

Samen met Sarah en onze kinderen Mila (9) en Noah (6), woon ik in Utrecht. Fotograferen doe ik door het hele land.

Als fotograaf richt ik mij voornamelijk op zakelijke portretten, bruiloften en productfotografie.

  Reviews
"We werken inmiddels al een aantal jaar met David, hij kent onze wensen en weet daar altijd aan te voldoen. Hij is verantwoordelijk voor de portretfotografie van onze collega’s, daarbij is de belichting erg belangrijk gezien we consistentie verlangen. De professionaliteit van David helpt ons daar enorm bij, dat is de reden waarom we al zo lang met hem samenwerken."
Vincent Koopmans - Design Director
"David is al een geruime tijd verantwoordelijk voor de portretfotografie van onze medewerkers. Telkens weer zorgt hij ervoor dat er een optimale sfeer wordt gecreëerd, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. De foto’s van David passen naadloos in de stijl van Soda studio. Erg belangrijk voor een designbureau als Soda studio. Het is een professional en wij werken dan ook graag met hem samen."
Martijn Hemelaar - Communicatie Manager
"We wilden professionele en zakelijke foto’s, die toch persoonlijk en toegankelijk zijn. David zorgde voor een gezellige sfeer tijdens de shoot. Het eindresultaat was dan ook dat onze medewerkers ontspannen en echt als zichzelf op de foto stonden. Bovendien kregen we per persoon een ruime hoeveelheid aan foto’s, daar zaten altijd wel een paar mooie tussen!"
Masha Derlage - Senior Consultant
  Informatie

Werkwijze

Stond je vroeger altijd perfect op de schoolfoto? En gebruik je je ongemakkelijke paspoort foto op Linkedin? Nee, waarschijnlijk niet. Bij de full shoot neem ik daarom 15 minuten de tijd per persoon en maken we veel foto's, dit alles met een lekker muziekje in een ontspannen sfeer. Je gaat dus niet op een klein krukje zitten met je handen op je knieën, maar blijft lekker staan en je mag gewoon bewegen en praten. Tussendoor bekijken we de foto's op een laptop en kun je zien wat je wel en niet aanspreekt. Ik kan je tips geven over je houding en help je tijdens de shoot om ervoor te zorgen dat je er goed op komt te staan.

Locatie fotoshoot

De shoot kan zowel buiten als binnen plaatvinden. We kunnen een mooie locatie uitzoeken of een studio opzetten. Kies een stijl die bij jullie bedrijf past met de juiste uitstraling, ik denk hier graag in mee! Voor de private shoot ben je welkom in mijn studio in Utrecht.

Studio op locatie

Willen jullie een studio shoot, dan neem ik een heleboel spullen mee naar jullie kantoor. Zo kunnen we iedere ruimte omtoveren tot een professionele studio! Met deze studio zijn verschillende type belichting en achtergronden mogelijk.

Ruimte voor studio

Een ruimte van minimaal 4 x 5m is voldoende. Het is fijn als de lampen uit kunnen en er voldoende raamlicht is dat verduisterd kan worden. Verder heb ik alleen twee stoelen, een tafel en een stopcontact nodig. Ook wifi is mooi meegenomen!

Gebruik van de foto's

De foto's die ik oplever mogen vrij gebruikt worden, voor bijvoorbeeld linkedin, op jullie website of in publicaties. Wanneer foto's door jullie openbaar worden getoond kan ik deze ook in mijn portfolio opnemen.

Nabewerking

Ik besteed veel aandacht aan de nabewerking van de foto's. Deze worden qua uitsnede en kleur geoptimaliseerd. Op verzoek is het mogelijk om één foto per persoon te retoucheren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om wegvliegende haartjes, gevallen wimpertjes of dat ene pukkeltje te verwijderen.

Oplevering

Meestal lukt het om snel na de shoot alle foto's op te leveren. Deze komen op een pagina te staan waar je het overzicht van jouw foto's kunt bekijken. De hoge resolutie bestanden worden gestuurd via Wetransfer.

Tarief

Wanneer niet het minimale aantal mensen wordt behaald, worden er reiskosten en opzetkosten berekend. Deze zal ik in een prijsopgave sturen afhankelijk van de wensen en reisafstand. Vanaf het minimaal aantal personen worden geen aanvullende kosten berekend bij een reistijd van maximaal 60 minuten (retour). Voor de extra benodigde reistijd wordt €1,- per minuut reistijd gerekend. Pas nadat de foto's zijn opgeleverd stuur ik de factuur voor de fotoshoot.

  Contact
Of via mail/whatsapp:
david@davidlok.nl
06-41464662
Mierikswortelstraat 52
3544CP Utrecht

Contact

Een afspraak maken of vraag stellen kan via onderstaand formulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Algemene voorwaarden