Baby
FOTOSHOOT
€350,-
Meer info   
Op mooie locatie of thuis
Alleen of samen
Inclusief professionele nabewerking
Minimaal 50 digitale bestanden
  Voorbeeld
  Over mij

Als vader van twee jonge kinderen weet ik hoe bijzonder de zwangerschap en kraamtijd is. Naast alle foto's op onze telefoon (zoals hiernaast) is het mooi eens in de zoveel tijd écht mooie foto's te hebben van bijzondere periodes in ons leven. Misschien wil je zelfs wel een mooie afbeelding aan de muur of een fotoalbum waarin je nog vaak zal terugkijken. Voor mij is het fantastisch om daar een bijdrage aan te kunnen leveren!

We houden een ontspannen shoot met veel aandacht voor spontane momenten.

Samen met Sarah en onze kinderen Mila (8) en Noah (5), woon ik in Utrecht. Fotograferen doe ik in het hele land.

Als fotograaf richt ik mij voornamelijk op bruiloften, portretten en familie fotografie. Deze brede fotografie interesse zorgt ervoor dat ik tijdens de shoot met iedere situatie uit de voeten kan.

  Informatie

De shoot

Tijdens de shoot vraag ik jullie om vooral niet teveel op mij te letten maar juist een gezellige en leuke tijd met elkaar te hebben. Zo leg ik spontane momenten vast met een echte lach zonder te poseren. Ik fotografeer met een lens die ervoor zorgt dat ik voldoende op afstand sta, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Jullie hoeven niet akward stil te zitten, juist door in beweging te blijven en leuke dingen te doen, ontstaan er leuke spontane momenten.

Locaties

De shoot kan plaatsvinden op een locatie naar keuze. Dit kan relaxed in het park zijn, in een mooie bos/heide gebied of misschien juist wel in de studio of bij jullie thuis. We kiezen een plek die bij jullie past. We kiezen samen het beste moment van de week/dag om op die plek een shoot te houden. Op plekken in en rondom Utrecht worden er geen reiskosten gerekend.

Aantal foto's

Ik lever minimaal 50 digitale bestanden aan in de hoogste resolutie. Via Wetransfer stuur ik deze binnen één week na de shoot. Deze bestanden zijn geschikt om zelf foto's mee af te drukken. Ook kunnen er groot formaat prints mee worden gemaakt. Er wordt een online galerie gemaakt met een overzicht van de foto's, ideaal om te delen met vrienden en familie.

Album en prints

De foto's ontvangen jullie digitaal. Op verzoek kan ik een klein fotoalbum of een grote afbeelding voor aan de muur leveren. Voor prints aan de muur zijn verschillende materialen en formaten mogelijk, meer informatie en prijzen kan ik op verzoek toesturen.

Nabewerking

Na de shoot begin ik aan het uitzoeken en nabewerken. De ruime hoeveelheid foto's die geschoten zijn, worden teruggebracht naar een mooie selectie van de allerbeste foto's. Elke foto uit deze selectie wordt met veel aandacht bewerkt. Ik kies daarbij een stijl die bij jullie hoort en bij de foto past. Een klein gedeelte kan eventueel zwart/wit zijn.

Betaling

Nadat de foto's zijn opgeleverd ontvangen jullie een factuur en Tikkie betaalverzoek. Deze heeft een betalingstermijn van 14 dagen.

  Contact
Beschikbaarheid checken, afspraak maken of gewoon even kennis maken? Mail, bel of Whatsapp:
david@davidlok.nl
06-41464662
Mierikswortelstraat 52
3544CP Utrecht